PerPedes 2017

Muntele n-are nevoie de munte, dar omul are nevoie de om. 

            Am păstrat tradiția, și ne-am prezentat cu mic și mare, la cea de-a 37-a ediție a concursului PerPedes. Deși au fost mulți participanți, echipa CTM se putea remarca ușor în mulțime. Tabăra noastră era plină de râsete și voie bună, care s-au transformat în sforăituri profunde peste noapte, că de…trebuia să ne odihnim pentru probele ce urmau a doua zi.

            Dimineața de sâmbătă ne-a trezit cu raze timide de soare și cu miros de cafea. După ce am găsit făptașii sforăiturilor și le-am dat de dulce (le-am pus mai mult zahăr în cafea) ne-am luat hărțile pentru traseu și am pornit la drum. Am avut noroc de vreme bună și de oameni frumoși, alături de care am râs și ne-am simțit bine tot drumul. Orice urcare pare mai ușoară când ai lângă tine oamenii potriviți. Au fost cluburi din toată țara, care mai de care mai înzestrate cu talentul de a spune glume și de a face haz de necaz.

            Întorși la tabără ne-am apucat să pregătim proba culturală… ”Acest moment artistic este interzis copiilor sub 18 ani. Dacă există copii printre noi, părinții sunt rugați să le pună mâna la ochi, ca să nu audă nimic..”, iar restul este cancan. Sunt profund recunoscătoare ca a plouat și momentul nostru ”artistic” nu a fost înregistrat decât în memoriile, sperăm cat mai scurte, ale spectatorilor.

            Ploaia nu ne-a oprit să ne simțim bine și să ne bucurăm de focul de tabără, de cântecele de munte, și de oameni dragi pe care îi vedem, din păcate, prea rar…

            Precizăm că nu suntem doar buni glumeți și practicanți de sporturi extreme (halbere, aruncatul cu privirea, băut viteză și rezistență, fuga de responsabilități, orintare spre cort în întuneric fără busolă, dar debusolați..etc), premiul II la general demonstrează că mai avem și alte calități. Am luat locul I la alpinism (mulțumită lui Crisi și Alex), Locul III la Orientare și Locul IV la Proba Culturală.

            La această ieșire au participat: Geo, Dana, Raluca, Alice, Bianca, Teo, Bety, Alex, Tibi, Zoly, Iulian, Rostaș, Cristi, Ozi, Luca, Adi, Ghiță, Răzvan.

Distribuie mai departe ...

1 Comment

Comments are closed.