Perpedes a XXXI- a ediţie

       Am dat curs invitaţiei celor de la CTM Albamont de a participa la ce-a de a 31-a ediţie a Perpedesului. Tabara de bază era deasupra mănăstirii din satul Sub Piatră undeva în direcţia opusă Hudei lui Papara.Am ajuns sâmbătă dimineaţă în tabăra de corturi, am instalat cortul şi rapid am pornit în proba de regularitate şi de data asta organizatorii au fost foarte primitori şi ne-au explicat tot traseul.

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

       Am pornit în traseu şi după circa 30 de minute am ajuns la postul cu albitrii nr 1, apoi am pornit într-un urcuş susţinut, am mai dat de un post fără albitrii şi am continuat traseul care era destul de frumos şi spectaculos, am ajuns în postul fără albitrii nr 4 care era în Poarta Zmeilor şi era la circa 50 de metri în peşteră. Am intrat eu cu Jony, am găsit postul cu greu şi la ieşire era o faţă care din păcate avea capul spart cum a fost în peşteră.

       Am mers mai departe şi am ajuns la Balconul de la Bedeleu unde am găsit un peisaj superb asupra Văii Arieşului şi bineînţeles postul cu albitrii unde am dat testele, am terminat şi am început o coborâre destul de abruptă dar până la urmă am scos-o la capat şi am ajuns la ultimul post cu albitrii care ne-au insoţit într-un tur unde am văzut 3 cascade deosebit de frumoase. Apoi am ajuns în tabăra de bază înainte de începerea ploii. Am mâncat în cort şi după aceia am mers la proba de orientare la care am aflat că sunt 21 de echipaje, spre uimirea noastră mai multe decat anul trecut. Seara am vizionat proba de cultural că la această probă nu am participat, şi am trăit un moment destul de ciudat din categoria am trăit să o văd şi pe asta(un tip a venit dezbrăcat în boxeri şi pur şi simplu a plonjat în foc)Tare asta!! Ne bucurăm că am participat şi bineînţeles că ne-am văzut amicii muntomani de la toate cluburile, din Capitală până în Maramureş.

       La finalul probelor am luat un loc 3 la orientare, 6 la proba TSA,  şi locul 7 la clasamentul general. Clasamentul genaral a fost: I Academia de Munte Nae Popescu Bucureşti, II ATE Trascau Corp Zlatna, III Amicii Munţilor Sibiu. Îi mulţumim în special domnişoarei Popa Carla care a acceptat invitaţia noastră în ultimul moment de a veni cu noi şi o aşteptăm şi în viitor la alte activităţi.

Distribuie mai departe ...