CUPA TERRAMONT EDIŢIA I 10-12.05.2019

          Am dat curs invitaţiei prietenilor noştrii de la Terramont Cluj, de a participa la cupa lor organizată la Şuncuiuş, în Defileul Crişului Repede în Munţii Pădurea Craiului. Am ajuns în tabăra de bază a concursului în campingul La Rulote, primirea nu a fost una tradiţională dar poate a fi mai bine la anul.
          Vineri seara am tot aşteptat focul de tabără dar s-a renunţat la el şi organizatorii au decis ca prima seară culturală să fie în cabană, ne era prea dor de un foc de tabără şi câteva acorduri de chitară în jurul lor , dar trebuia să mai aşteptăm încă o seară, aşa că am decis să stăm pe terasa cabanei.
          Sâmbătă are loc şedinţa tehnică şi ne aşteaptă prima provocare, completatul fişelor de înscriere, deoarece eram mulţi de la noi de la club am decis să facem două echipe. Plecăm în traseul de drumeţie montană pe malul Crișului, trecem prin defileu și ajungem la halta CFR Peștera chiar acolo se află Peştera Vadul Crişului cu cascada de 12 m, formată de apele care ies din peșteră, continuăm traseul pe Circuitul Galben şi după un urcuş susţinut ajungem la primul punct de belvedere unde ne şi aşteapă primul post cu albitrii şi testul de zonă. Ne bucurăm de peisaje şi coborâm din nou în defileu unde avem al doilea post cu albitrii şi susţinem proba surpriză şi proba de alpinism.
          Ajungem din nou în tabară şi mergem la proba de orientare, terminăm rapid şi mergem în tabără unde suntem serviţi cu un ceaun delicious oferit de organizatori. Seara continuă cu proba de cultural şi acorduri de chitară.
          Duminică aşteptăm proba de premiere şi apoi putem porni la drum.
          La finalul probelor am obţinut următoarele : Locul I la probele de Alpinism, Orientare,    Cultural, locul II la probele Surpriză, Regularitate. Cupa Terramont la clasamentul General.
          La acest minunat eveniment au participat: Matei, Raluca, Alice, Tibi, Aghi, Cristi, Zoly, Ozy, Ioan, Alex, Marius, Bety, Răzvan, Carmen, Rareş.


Distribuie mai departe ...