Vălul Miresei înfrumusețat în cristale de gheață

          Cu ocazia venirii mele pe plaiuri clujene, și cu ocazia unor oameni inimoși care au pus mână de la mână să achiziționăm echipament tehnic de iarnă, ne-am decis să îl testăm la frumoasa cascadă din Răchițele. Pornim de pe plaiuri maramureșene, sălăjene, clujene și ne adunăm în centrul Huiedinului la o cafea și facem planul de bătaie pentru ziua în curs deoarece erau multe activități planificate printre care ce-a mai importantă prima ședință a CTM-ului din 2016.

          Pornim spre Răchițele , aici slab dezăpezit dar reușim să urcăm cu ambele mașini până la cascadă. Temperatura este una favorabilă pentru ce dorim să facem noi, de la -15 până la -11 grade. Inpreună cu Cristi reușim să amenajăm regruparea și să ii dăm bătaie la testarea echipamentelor.

          Cățărăm cu mic cu mare apoi mai apar doi băieți de la cluj cu pioleți noi și îi inaugurăm și pe ai lor, vai Doamne că bine mergi cu ei. Se termină sesiune de cățărat și strângem echipamentele înghețate și pornim spre cj la ședința tehnică, unde ne-a și certat lumea că de ce nu i-am luat și pe ei în această aventură frumoasă? Motivele sunt mai multe… unul ar fi lipsa echipamentelor… al doilea poate mai atragem persoane doritoare să contribuie și la achiziționarea lor nu numai la testarea lor și la distracție… al treilea poate achităm și noi cotizația și atunci ne-am putea permite mai multe echipamente pentru toată lumea.

           În această minunată aventură au fost: Cristi Sălăjan, Daria Sălăjan, Alin Lucas, Teo Mureșan, Jhonny Opriș, Iuliana Achim, Alexandru Pop.

           Articol scris de : Alexandru Pop.

Distribuie mai departe ...

4 Comments

Comments are closed.