Nov 262017
 
          Într-o zi însorită de joi, pornim din bună dimineață spre o frumoasă rezervație naturală,
Stanii Clițului , din satul Cliț, județul Sălaj, o rezervație frumoasă de tip peisagistic de interes național care ne-a găzduit în acest an. Am început pregătrile pentru cea de-a VII-a ediție a Trofeului Someșul.

           Vineri, după marcarea traseului și după terminarea ultmelor pregătri au început să apară oameni plini de entuziasm de la cluburile participante. I-am așteptat cu zâmbetul pe buze, fără să lipsească slana noastră , ceapa, brânza și nu în ultimul rând pălincuța noastră de prune, fiind invitați apoi la focul de tabără în acordurile minunate de chitară. Continue reading »

 Posted by at 8:22 am
Sep 142016
 

          Joi, 1 septembrie, ne pornim de dimineaţă spre satul Ardeu, judeţul Hunedoara, unde începem pregatirile pentru ediţia a VI-a a Trofeului Someşul. Cheile Cibului şi Cheile Glodului ne gazduiesc concursul în acest an.

          Vineri, dupa marcarea traseului şi finalizarea ultimelor pregătiri, încep să apară oameni cu voie bună de la cluburile participante. După cum ne e tradiţia, îi întâmpinăm cu slănină, brânză, ceapă şi mult râvnita pălincă iar apoi sunt invitaţi la focul de tabără care ne uneşte pe toţi. Continue reading »

 Posted by at 9:23 pm
Sep 092015
 

          Şi cum toamna se numără bobocii, noi, membrii C. T. M. Someşul Sălaj numărăm boabele de fasole pentru ceaunul ce-l pregătim prietenilor noştrii munţomani ce vor veni la Trofeul Someşul, concurs cu tematică eco-montană.

          Într-o zi de joi, 3 septembrie, ne urcăm în maşini şi pornim către satul Colţeşti, judeţul Alba, pentru a pregăti toate cele necesare pentru concurs. Munţii Trascăului ne găzduiesc şi de această dată, la a v-a ediţie a Trofeului Someşul. Continue reading »

 Posted by at 2:06 pm
Sep 102014
 

                Şi de data aceasta judeţul Alba ne-a găzduit pentru organizarea celei de a-IV-a ediţii a concursului cu tematică eco-montană, Trofeul ‘’Someşului’’. Anul acesta ne-am mutat în Munţii Trascăului, la Piatra Secuiului, un loc perfect pentru iubitorii de munte şi pentru desfăşurarea acestui concurs, cu peisaje cât se poate de frumoase şi foarte primitoare. Continue reading »

Jul 292013
 

                  După îndelungate pregătiri  pentru a îmbina natura sălbatică şi plină de viaţă cu probele necesare pentru desfăşurarea concursului, am reuşit cu mic, cu mare, să urăm “BUN VENIT” prietenilor noştri dragi, îndrăgostiţi de natură şi munte care ne-au onorat cu prezenţa  la cea de a 3-a ediţie a Trofeului Someşul, organizată în loc. Vidolm, Jud. Alba, în grădina Masivului  Bedeleu. Povestea a început să prindă contur vineri, 26 iulie, când participanţii lăsându-se călăuziţi de apa rece a Arieşului, au ajuns pe platoul de filmare, într-o poieniţă gata să le fie gazdă pentru 2 zile. Primirea participanţilor s-a făcut cu pălincă, slănină şi ceapă până târziu în noapte, alături de focul ce încălzea puţin atmosfera şi acorduri line de chitară. Continue reading »

 Posted by at 10:02 pm