Sep 142016
 

          Joi, 1 septembrie, ne pornim de dimineaţă spre satul Ardeu, judeţul Hunedoara, unde începem pregatirile pentru ediţia a VI-a a Trofeului Someşul. Cheile Cibului şi Cheile Glodului ne gazduiesc concursul în acest an.

          Vineri, dupa marcarea traseului şi finalizarea ultimelor pregătiri, încep să apară oameni cu voie bună de la cluburile participante. După cum ne e tradiţia, îi întâmpinăm cu slănină, brânză, ceapă şi mult râvnita pălincă iar apoi sunt invitaţi la focul de tabără care ne uneşte pe toţi. Continue reading »

 Posted by at 9:23 pm
Sep 092015
 

          Şi cum toamna se numără bobocii, noi, membrii C. T. M. Someşul Sălaj numărăm boabele de fasole pentru ceaunul ce-l pregătim prietenilor noştrii munţomani ce vor veni la Trofeul Someşul, concurs cu tematică eco-montană.

          Într-o zi de joi, 3 septembrie, ne urcăm în maşini şi pornim către satul Colţeşti, judeţul Alba, pentru a pregăti toate cele necesare pentru concurs. Munţii Trascăului ne găzduiesc şi de această dată, la a v-a ediţie a Trofeului Someşul. Continue reading »

 Posted by at 2:06 pm
Sep 102014
 

                Şi de data aceasta judeţul Alba ne-a găzduit pentru organizarea celei de a-IV-a ediţii a concursului cu tematică eco-montană, Trofeul ‘’Someşului’’. Anul acesta ne-am mutat în Munţii Trascăului, la Piatra Secuiului, un loc perfect pentru iubitorii de munte şi pentru desfăşurarea acestui concurs, cu peisaje cât se poate de frumoase şi foarte primitoare. Continue reading »

Jul 292013
 

                  După îndelungate pregătiri  pentru a îmbina natura sălbatică şi plină de viaţă cu probele necesare pentru desfăşurarea concursului, am reuşit cu mic, cu mare, să urăm “BUN VENIT” prietenilor noştri dragi, îndrăgostiţi de natură şi munte care ne-au onorat cu prezenţa  la cea de a 3-a ediţie a Trofeului Someşul, organizată în loc. Vidolm, Jud. Alba, în grădina Masivului  Bedeleu. Povestea a început să prindă contur vineri, 26 iulie, când participanţii lăsându-se călăuziţi de apa rece a Arieşului, au ajuns pe platoul de filmare, într-o poieniţă gata să le fie gazdă pentru 2 zile. Primirea participanţilor s-a făcut cu pălincă, slănină şi ceapă până târziu în noapte, alături de focul ce încălzea puţin atmosfera şi acorduri line de chitară. Continue reading »

 Posted by at 10:02 pm
Sep 122012
 

          „Printre munţi şi printre creste, / Ne-am adunat ca-ntr-o poveste, / La sfârşit de săptămână, / Să petrecem cu voie bună.”

       Acesta a fost motto-ul ce ne-a însufleţit paşii şi munca spre platoul Padiş – Glavoiu în weekendul ce tocmai a trecut. A fost mare sărbătoare deoarece Trofeul Someşul a ajuns la cea de a 2-a ediţie. Deşi puţini nostalgici din cauza vremii, care s-a încăpăţânat să ne supună unor temperaturi extreme noaptea, suntem totuşi bucuroşi ca şi anul aceasta am avut sprijinul necesar pentru a duce povestea mai departe.
          Povestea a început  joi, când  voioşi si dupa un drum de neuitat cu maşina am ajuns la destinaţie. Proba nr 1: design-ul taberei(instalarea corturilor, steag, banner). Am fost foarte bucuroşi că l-am găsit pe nea Costi tot acolo, asa că ne-am aşezat de vecini.

Continue reading »

 Posted by at 3:00 pm