Jun 072017
 

”Nu putem ajuta pe toată lumea, dar oricine poate ajuta pe cineva.”

         După cum am promis, ne-am prezentat la scoala din Mintiu, județul Bistrița-Năsăud, cu emoții, nerăbdare și mare bucurie. Am fost întâmpinați cum nu se poate mai frumos, cu zâmbete sincere și chipuri luminate, ce ne vor face mereu să revenim cu drag.

         Pentru o zi am fost și noi copii și ne-am bucurat de vremea bună și de joculețele ce ne-au dus cu gândul la copilărie și ne-au făcut să ne reamintim de cât de puțin este nevoie să fi fericit. Este suficient un sac, o frânghie, câteva baloane, multă energie, puțin soare și restul doar voie bună. Entuziazmul lor ne-a copleșit repede și nici nu ne-am dat seama cât de repede a trecut timpul. Continue reading »

 Posted by at 7:00 am
Oct 272016
 

          Pentru că, Clubul de turism montan Someșul Sălaj, este bucuros, să aibă ca membrii, mulți dintre studenți sau foști studenți ai Facultății de Geografie, câțiva dintre aceștia (Ciobanu Eugen și Șerban Alexandra) au pus la cale organizarea celei de a V-a ediții a ’’Săptămanii bobocilor’’ în care și ieșirea de la Răchițele, devenită tradiție în rândul studenților geografi din anul I. Profesorii facultății, care s-au ocupat 4 ani de păstrarea acestui obicei, ne-au predat stafeta cu mare încredere, în acest an și ne place să credem că a fost o ieșire minunată în care studenții s-au distrat cu noi și noi la randul cu ei. Continue reading »

Jan 082016
 
  •         “ Muntele înseamnă înţelepciune, adevăr şi frumuseţe. “
                                                                              Johann Wolfgang von Goethe
              După 1 lună de pregătiri pentru marea noapte de Revelion, pe care vroiam împreună să o petrecem la Straja, a venit şi momentul aşteptat. Dar, ca de fiecare dată, nu se poate începe o excursie fără “oleacă” de peripeţii. Mă trezesc cu noaptea în cap, îmi pregătesc bagajele…şi pornesc la drum. Continue reading »
 Posted by at 9:05 pm
Apr 102015
 

          O idee, O inițiativă, un suflet bun și o echipă  pe cinste au făcut-o pe Nina să ne mobilizeze şi să pornim la drum cu gândul de a le împărtășii  unor copii puţin din optimismul și informațiile  noastre. Ca orice altă echipă  puși pe treabă dar și pe disțracţie, ne-am gândit să facem o scurtă prezentare cu tema  SĂ PROTEJĂM NATURA  prin care să reușim să le însuflăm acestor copii câteva lucruri importante despre mediul ce îi înconjoară… bineînţeles că nu ne-am putut abține din a pregătii cateva surprize distractive  şi delicioase. Continue reading »

 Posted by at 11:08 am
Oct 252014
 

           Totul a început în noaptea de 22 spre 23 octombrie,când împreună cu colegiii mei de club (Alexandra, Bianca, Simona, Valy şi Marius) am pornit în această călătorie.

           A fost o noapte lungă, deoarece am parcurs aproximativ 500 de km fără să închid un ochi. Noroc cu șoferul Neluțu care mi-a ținut de urât, că altfel noaptea îmi părea o eternitate. Continue reading »

 Posted by at 9:41 pm